Zelfstandig werkend kok

Hotel Victoria Fijne, betrouwbare, gezellige leerplaats.

Als kok leer je alle facetten in de keuken, van het voorbereiden van de mise and place tot het draaien van een drukke lunch en diner. In de keuken werk je samen met een echt en dynamisch team. Voor een kwaliteitsstage waar je nog echt iets kunt leren, dan ben je hier op het juist adres. Wanneer je een leergierig en serieuze leerling bent, krijg je hier snel veel vrijheid om alle facetten van het vak te leren en wordt er echt tijd genomen om je goed te begeleiden. Daarnaast deel je mee in de fooien en krijg je reiskosten- en stagevergoeding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van de student/werknemer dat hij/zij een gastvrije instelling heeft en de juiste teamspirit om samen met het team de gasten in de watten te leggen. Met de juiste instelling kunnen wij de vaardigheden aanleren en kun je een waardevolle, leerzame stage verwachten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student/werknemer een veilige werkomgeving, geen hiƫrarchisch bedrijf, maar korte lijnen met de stagebeleider(s) en management. Je werkt in een jong en dynamisch team en wij hebben geduldige begeleiding. Je eet gezellig met je collega's op het werk en kunt gratis parkeren bij het hotel. Na een werkdag ben je altijd welkom om de werkdag af te sluiten met een drankje in de bar.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder