Brasserie De Berk Master Chef in de dop
De student zal alle facetten van het werken in de keuken van de brasserie leren kennen. Van mise en place tot het plaatsen van bestellingen. Ook alle onderdelen van de keuken zullen aan bod komen zoals het maken van desserts als het aansturen van de runners aan de pas. (afhankelijk van de opleiding)
Naar wie zijn wij op zoek?
De student beschikt over flexibiliteit, creativiteit, teamspirit en een goede dosis enthousiasme.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een gezellig, gevarieerd team. Kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden. Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij personeelskorting, ook weekenddagen vrij n in overleg studiekostenvergoeding en stagevergoeding.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat