Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede Wordt jij de nieuwe meewerkende horeca ondernemer?
Wij bieden diverse stageplaatsen aan in een veelzijdige en bijzondere werkomgeving. Samen met de stagiaires maken wij een gedegen opleidingsplan. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding, reiskostenvergoeding, bedrijfskleding (vanaf 8 weken stage), deelname aan bedrijfsuitjes, lunch/diner maaltijden (conform bedrijfsvoorwaarden), toegang tot SkillsTown dé online opleider voor professionals. Voor studenten HOM leerjaar 3 – 4 bieden we aansluitend een persoonlijke TMA analyse voor eigen ontwikkeling en een individueel terugkoppelgesprek door een TMA professional.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? Gastvrijheid staat bij ons voorop. Daarnaast heb je een warme persoonlijkheid, oog voor details, je bent flexibel inzetbaar op onze drie locaties, ambitie om te leren om leiding te geven aan een team van 30-35 horeca professionals, waarbij je persoonlijk wordt begeleidt door een van onze leermeesters.
Wat biedt het bedrijf?
Het is een bijzondere branche, die enorm in beweging staat. Het kopje koffie met plakje cake is echt niet meer van deze tijd, tegenwoordig is er heel veel meer mogelijk. Na je stage is er wellicht uitzicht op een baan binnen de stichting. Wij bieden de volgende stage vergoedingen: 25252 BOL 1 Assist horeca, voeding of voedingsindustrie = 150 euro bruto per maand 25168 BOL 2 Gastheer/-vrouw = 200 euro bruto per maand 25171 BOL 3 Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw= 225 euro bruto per maand 25170 BOL 4 Leidinggevende bediening = 275 euro bruto per maand 25184 BOL 4 Horeca manager/ondernemer = 350 euro bruto per maand 25185 BOL 4 Meewerkend horeca ondernemer = 350 euro bruto per maand *o.b.v. vijf werkdagen per week. De maandelijkse stagevergoeding wordt naar evenredigheid van de duur
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf