Lunchroom Velvet Enthousiaste en leergierige bedieningswerknemer gezocht!
10 maart 2025 geopend als Lunchroom. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00. Geen een dag is het zelfde, van lunchroom openen met koffie momentjes en gebak, naar lunch of high tea verzorgen, ook kunnen we borrels organiseren. Buiten de lunchroom hebben we ook nog een prachtige zaal beschikbaar van +- 100 m2. deze zaal kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hierom zijn er ook besloten feesten buiten openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Maar ook op zondag kunnen er besloten feesten gegeven worden. Voeg jij jezelf toe bij ons gezellige team?
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben je enthousiast, leergierig en houd je van structuur? Dan staan we open om je te leren kennen!
Wat biedt het bedrijf?
Wij willen je leren hoe het gaat in de horeca, hoe het is om in een lunchroom te werken. we zijn een leuk en gezellig team van 6.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat