SPOT B.V.
SPOT is een pop-up containerbar in de nieuwe wijk Stadsoevers in Roosendaal. Vanaf 2 juli staat SPOT klaar en serveert SPOT verrassend lekker eten, hippe speciaalbieren, cocktails en nog veel meer lekkers. SPOT biedt kwaliteit, is toegankelijk en heeft voor gasten één missie te brengen: ongedwongen genieten! Aangrenzend aan het Urban Sportspark is SPOT opgebouwd uit zeecontainers die omgetoverd zijn tot (buiten)barren en een industriele keuken. SPOT maakt optimaal gebruik van gerecyclede materialen zoals diverse zitjes en tafels. SPOT bouwt aan een terras waar elk jaar een upgrade aan gegeven wordt. Het moet blijven verrassen! Alles zo lokaal mogelijk en ontwikkeld met liefde. Naast eten en drinken houdt SPOT ook van (live) muziek, kunst en toffe evenementen. Het ruime terras wordt benut door middel van het organiseren van passende evenementen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Verantwoordelijk Team Speler Creatief Gemotiveerd!
Wat biedt het bedrijf?
Kans op vaste aanstelling. Operationeel heel veel te leren Jonge Ondernemers en een jong team
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf