Kok

Familierestaurant de Bergsche Plas Word jij de nieuwe kok of gastheer/vrouw bij de Bergsche Plas?

De student gaat meewerken in de bediening of keuken bij familierestaurant Bergsche Plas. Je leert hier de basisbeginselen van het horecavak. Communicatie staat centraal, zowel met de gasten als met je collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is communicatief vaardig en heeft een goede, gemotiveerde werkinstelling!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een dynamische omgeving in een druk familierestaurant. Met gemiddeld 40 collega's zorg jij ervoor dat onze gasten een heerlijke ervaring opdoen wanneer ze ons restaurant bezoeken. Dat kan zijn tijdens een zakelijk event, bruiloft, partij of tijdens alleen een kopje koffie. Een stage bij Bergsche Plas levert je, naast de ervaring en kennis over het horecavak, veel sociale contacten op!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder