Kok

Outdoor Valley Wintersport Een leeromgeving vol diversiteit, inspiratie en een jong team: stagevacature bij Restaurant de Pannenkoekhut (Outdoor Valley)

De keuken van ons restaurant is geopend op vanaf woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je begint jouw dag met het opstarten van de keuken. Mise en Place maken voor de lunch en diner is de volgende stap. Het is de bedoeling dat je als leerling de koude en warme kant probeert te beheersen. Afhankelijk van je ervaring! Het bereiden gebeurt zoveel mogelijk ambachtelijk. Het is de bedoeling dat je netjes en georganiseerd leert werken. Je werkt in een klein en jong team, dus een goede sfeer vinden wij ook belangrijk. Indien de mogelijkheden het toelaten, kun je ook verder opgeleid worden bij onze andere locatie, Restaurant de Berghut.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student / leerling moet over de vaardigheden beschikken die bij een niveau 2 leerling hoort. Je moet zeker oplettend zijn voor details, het aangeven van storingen in apparatuur, mankement in de receptuur, collegiaal en het creƫren van een horecamentaliteit. Creativiteit is ook een pre. Het is leuk als de gast opkijkt van het mooie bordje wat jij hebt opgemaakt! In onze restaurants kennen wij soms gekke pieken in de drukte, het is belangrijk dat je hiermee leert om te gaan en dat je jouw hoofd koel houdt en duidelijk blijft communiceren met jouw collega's.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant de Pannenkoekhut is onderdeel van het buitensport bedrijf Outdoor Valley. Je kan als medewerker bij ons van alle sportfaciliteiten gebruik maken. Ons team bestaat uit een jong team waarvan de meeste affiniteit hebben met de buitensport. Los van de horecamedewerkers, heb jij ook een hoop instructeur collega's die jou graag eens meenemen het survivalbos in. Chef-kok Nico Nieuwenbroek heeft een jaren lange ervaring in de Franse keuken. Menig leerling-koks zijn door hem met succes opgeleid.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder