Manager / ondernemer horeca

Aards Eetbar & Wijnwinkel Wil jij ooit zelf een horeca zaak!? leer het bij ons!

Als student ondernemer horeca krijg je bij ons een unieke kans om de ins en outs van het horecavak te leren kennen. Je zult betrokken zijn bij zowel de operationele als strategische aspecten van onze twee horecaconcepten. Dit omvat het managen van dagelijkse operaties, marketingactiviteiten, klantenservice en voorraadbeheer, evenals het bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe concepten en initiatieven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gedreven student met een passie voor horeca en ondernemerschap. Je bent leergierig, proactief en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent bereid om verschillende rollen te vervullen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving in een uniek horecaconcept, waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en je talenten te benutten. Je werkt in een team van gepassioneerde professionals die streven naar het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten. Daarnaast bieden wij: Opleidings- en doorgroeimogelijkheden: Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Flexibele werktijden: Een goede balans tussen werk en privé. Gezellige werksfeer: Werken in een informele en collegiale omgeving. Creatieve vrijheid: Ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te brengen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder