Manager / ondernemer horeca

bij Wout

We gaan jou leren om zelfstandig een drukke avond in goede banen te leiden. Je stuurt dus je andere collega's aan, bedenkt oplossingen bij problemen en maakt na het diner de balans op. Wij houden van ons vak en willen graag onze kennis overdragen 'aan de volgende generatie'. In ons bedrijf krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en daar maken we graag tijd voor vrij, uiteraard kunnen we misschien van jou nog iets leren! We werken binnen ons bedrijf met verschillende diensten: 09:00 u tot 17:00, 12-circa 20u of 17/18u - 23u (dit zullen we in een gesprek toelichten). Je bent altijd een weekend dag vrij, dus ook in de vakanties en op feestdagen! We hebben een jong dynamisch team en deze bestaat uit +/- 33 medewerkers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, enthousiast en sociaal Geen ervaring is geen probleem

Wat biedt het bedrijf?

Per 2 maanden wordt de fooi uitgedeeld, deze wordt verrekend naar je gewerkte (stage) uren. Lunch / diner krijg je van ons. Na het werk worden er uiteraard after work borrels genuttigd! Mocht het van beide kanten goed klikken en de stageperiode is goed verlopen, reserveren we maar al te graag een plekje voor jou in ons bestaand team. Afgelopen 2 jaar hebben 4 fulltime stagiaires dezelfde keuze gemaakt en deze werken nog steeds iedere dag met plezier bij ons :)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder