Grand Cafe De Zwaan Kom werken bij het Meest Markante Horeca team van Brabant en zult een top jaar hebben!!
Jij als collega gaat mee lopen in een gestructureerd bedrijf. Laten jou na eigen kunnen werken en motiveren jou er alles uit te halen wat je in je hebt door langs werk gerelateerd ook persoonlijke ontwikkeling te maken.. Leuke extra activiteiten en leerzame workshops, zullen jou enthousiasme in ons prachtvak versterken en maakt jou een betere gastheer of gastvrouw in jou vervolg carrière.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als jij enthousiast en leergierig te werk wil gaan, gaan wij dat met jou. In het bedrijf van de meest Markante Horecaondernemer van Brabant 2019-2020 is er altijd beweging en nieuwe ideeën. Veel initiatief mag worden getoond en gaan samen kijken wat we waar kunnen maken in zowel de bediening als de keuken. Inzet en collegialiteit wordt beloont en gezien. Om de horeca goed te snappen moet je zelf ook veel plezier kunnen maken en met jou bouwen we aan de skills op alle onderdelen.
Wat biedt het bedrijf?
Je wordt opgenomen in het team, workshops voor food kennis te vergroten, 2x personeelsfeest, workshops drank kennis, wijklopen, runnen food, terraslopen, gastgerichtheid denken, persoonlijke ontwikkeling en nog zo veel meer. Maar alles in de gedachten voor de gast en met elkaar. Wat jij laat zien zal je kunnen brengen naar alle werkzaamheden er bij Grand café De Zwaan plaats vinden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan