Manager / ondernemer horeca

Libéma Safari Resort Beekse Bergen Wij halen de sfeer van Afrika naar Hilvarenbeek. Hoe mooi is dat?! Als stagiair(e) in de horeca loop je stage in het middelpunt van alles wat er in onze parken te beleven is. Voor jou als stagiair(e) the place to be!

·Streven naar de beste gastbeleving. Je bent onderdeel van ons enthousiaste en gepassioneerde horecateam. In deze stage werk je nauw samen met alle collega’s en geven we je alle ruimte om te leren; ·Werken op een unieke locatie: Restaurant Moto is gelegen in het centrumgebouw Karibu Town, waar het zwembad, bowling, animatie en onze Gastenservice & Market samen het hart van het park vormen. Kortom; er is hier altijd iets te beleven en geen dag is hetzelfde! Wij zijn geen doorsnee restaurant op een vakantiepark, wij streven naar 5 sterren service, in een unieke werkomgeving waar we Afrika in Nederland laten ervaren; ·Afwisseling: De jaarrond bezetting van het Safari Resort, maakt dat we ons nooit vervelen. Wij serveren drankjes, gerechten of cocktails uit op ons terras of Pamoja Lounge, daarnaast serveren wij lunch, diner en verzorgen (wijn- en/of bier) proeverijen in ons restaurant en/of terras, met uitzicht op de dieren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een echte gastheer of gastvrouw voor onze gasten en bent in staat om de verwachtingen van de gasten te overtreffen; Je bent enthousiast, altijd vriendelijk en draagt een glimlach op je gezicht; Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, vakanties, avonduren en feestdagen).

Wat biedt het bedrijf?

•Een stagevergoeding of in het geval van een BBL traject de mogelijkheid om 4 dagen te werken en 1 dag naar school te gaan; •Goede begeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu; •Veel afwisseling en vrijheid; •Leuke extra’s zoals gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen; •Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes; •Eventuele mogelijkheid tot een bijbaan of parttime na jouw stageperiode.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder