Zelfstandig werkend kok

Bij Broeders Bij Broeders Brasserij dag horeca "van boer tot bord"

wij zijn op zoek naar studenten die wel van een uitdaging houden . In onze gloednieuwe boerderijwinkel en horecazaak hebben we een stageplaats vrij voor een leergierig iemand . wij bieden een veilige stageplek en je wordt begeleid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken leergierige eb positieve gastheer of gastvrouw die graag alle fijne kneepjes van de bediening en randzaken wil leren. Bij Broeders biedt een inspirerende omgeving waar je kan groeien en je passie voor gastvrijheid kunt ontwikkelen. Ben jij enthousiast en wil je samen met ons team onze gasten een fantastische ervaring bezorgen? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Broeders biedt jou in de bediening een unieke kans om te werken in een veelzijdige omgeving waar passie voor ambacht en kwaliteit centraal staat. Je krijgt de mogelijkheden om alle aspecten van de bediening te leren kennen, van gastvrijheid tot het serveren van gerechten met verse producten van eigen boerderij en in eigen slagerij klaar gemaakt. Onze producten verkopen we ook in onze boerderijwinkel. Een bedrijf met veel mogelijkheden en leerzaam. Ons team staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen in je ontwikkeling, zodat je na afloop van je stage een sterke basis hebt gelegd voor een carrire in de horeca

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder