Gastheer / -vrouw

Boerderij Denissen

Bij Boerderij Denissen vinden we het belangrijk dat elke medewerker zo allround mogelijk is opgeleid. Dat maakt het team sterker en draagt bij aan jouw persoonlijk ontwikkeling. Samen gaan we alle onderdelen van ons bedrijf ontdekken, leren en perfectioneren. Iedereen begint als runner. Dit doen we om feeling met de zaak, je collega's en onze producten te ontwikkelen. Want zonder kennis van producten is het lastig om de gastheer/-vrouw voor onze gasten te zijn. We beschikken over een breed drank assortiment en maken gebruik van een wisselende wijnkaart. Daarom vervolg je je leerweg achter de bar. Vervolgens gaan we je trainen op diverse vlakken, brasserie, feesten/partijen & bruiloften om onze gasten de ultieme dag/avond uit te bezorgen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gezellige, flexibele & harde werker! Beginnen bij de basis; dat is ons advies! :) Door goed op te letten, je vaardigheden op de proef te stellen en jezelf constant willen verbeteren zijn eigenschappen waar je in je verdere carrière profijt van zult hebben. Dus begin bij het begin, sta open voor het proces van leren, dan komen de fijne kneepjes van ons mooie vak vanzelf.

Wat biedt het bedrijf?

Gastvrijheid! Niet alleen richting onze gasten, maar zeker ook voor elkaar! Ons doel is om samen een ultieme dag/avond voor de gast te realiseren & een gezellig werkmoment voor onszelf! Vaak horen we terug dat ons team zo mooi op elkaar is ingespeeld en zoveel plezier heeft tijdens het werk. Dat is iets waar we ontzettend trots op zijn! Dat bereiken we door met elkaar te praten, je bewust te maken van de dingen die je doet en uit te leggen waarom wij het op een bepaalde manier doen. Elke dag leren & nieuwsgierig blijven naar de ontwikkelingen in de horeca. P.S. Je mag altijd binnenlopen om zelf eens wat sfeer te proeven.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder