Zelfstandig werkend kok

Koningsoord Horeca Exploitatie B.V. creatieve Zelfstandig werkend kok

Op een unieke locatie in Berkel-Enschot in het oude Trappistinnenklooster is Hemels gevestigd. Hemels staat voor een bijzondere plek, huiselijke sfeer, servicegerichte medewerkers en heerlijk eten. De menukaart is een samenstelling van seizoensgebonden producten. We staan inmiddels bekend om onze Franse keuken gecombineerd met een Aziatische invloeden . Daarnaast hebben wij de beschikking over een dry-aged kast waar ons vlees in rijpen. De menukaart passen wij zo’n 4 á 5 keer per jaar aan op basis van het seizoen. Momenteel zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend kok ter versterking van ons keukenteam. Als Zelfstandig werkend kok Brasserie Hemels ben je niet alleen een gedreven kok, maar ook de enthousiaste gangmaker in het keukenteam. Elke dag gemotiveerd, om je gasten te laten genieten. Je kunt zelfstandig werken, samen met de keukenbrigade.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een echte teamplayer , die creatief is en er van geniet om iedere dag weer met verse producten te werken. Het samen bedenken en ontwikkelen van nieuwe recepten en gerechten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige werksfeer, met een jong en ambitieus team met ervaren en goed opgeleiden medewerkers. Een 4 -daagse werkweek. Nette uren registratiem Mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder