Medewerker ICT

Stichting Katholieke Scholengroep voor Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot Wij zoeken een ICT-topper in opleiding!

Waar zul je tijdens je stage mee aan de slag gaan? Bij acute problemen lopen leerlingen en medewerkers op onze ICT kantoren binnen en zul jij als 1e aangesproken worden. Je zult dan 1e lijns support verlenen aan leerlingen en medewerkers. Hierbij kun je denken aan; - WIFI problemen - Kapotte laptops aanmelden voor reparatie, gerepareerde laptops uitgeven. - Werken met ons (nieuwe) servicedesk systeem. - Ondersteuning bij acute problemen (b.v. HDMI kabel vervangen, problemen met geluid etc). - Alle kleine voorkomende dagelijkse ICT werkzaamheden. We nemen je mee in dit leerproces en op het moment dat jij eraan toe bent, ga jij deze werkzaamheden 'zelfstandig' uitvoeren. Wie zijn wij? Wij zijn een scholenorganisatie in Best en Oirschot voor vmbo, havo en vwo. Voor meer info over onze scholen neem een kijkje op onze website: http://www.voboscholen.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Beste toekomstige stagiaire (m/v), Wil jij jouw stage lopen in een omgeving die altijd in beweging is? En wil jij je bekwamen in 1e lijns ICT helpdesk werkzaamheden en alle facetten hiervan leren kennen, dan komen wij graag in contact met jou. Vind je het leuk om leerlingen en collega's te helpen, dan hebben wij een leuke stageplek voor jou in ons ICT team! In een kennismakingsgesprek gaan we kijken wat wij jou kunnen bieden. Wie weet tot snel. VOBO ICT-team.

Wat biedt het bedrijf?

Beste toekomstige stagiaire (m/v), Wil jij jouw stage lopen in een omgeving die altijd in beweging is? En wil jij je bekwamen in 1e lijns ICT helpdesk werkzaamheden en alle facetten hiervan leren kennen, dan komen wij graag in contact met jou. Vind je het leuk om leerlingen en collega's te helpen, dan hebben wij een leuke stageplek voor jou in ons ICT team! In een kennismakingsgesprek gaan we kijken wat wij jou kunnen bieden.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert, configureert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert en/of configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt ICT-meldingen af en communiceert hierover
  • B1-K2-W1 Neemt ICT-meldingen aan en handelt deze af
  • B1-K2-W2 Overlegt en stemt af met derden

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder