Allround Assistant Business Services

Algeco B.V. Ontwikkel Jouw HR-Talent: Stagiair(e) Personeelszaken bij Algeco

Als student bij Algeco kom je te werken op de afdeling Personeelszaken, waar je een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden krijgt. Je werkdag begint vaak met een kort overleg waarin de lopende zaken besproken worden. Je gaat aan de slag met diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden, zoals het opstellen en beheren van contracten, personeelsdossiers bijhouden, het verwerken van verlofaanvragen, en het ondersteunen bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Gedurende de dag zal je ook betrokken worden bij het beantwoorden van vragen van medewerkers over HR-gerelateerde onderwerpen, zoals arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie en interne regelingen. Je krijgt de kans om mee te kijken bij functioneringsgesprekken, de onboarding van nieuwe medewerkers te ondersteunen, en HR-projecten uit te voeren die gericht zijn op het verbeteren van de werkprocessen binnen het bedrijf. Kortom, je krijgt een veelzijdige leerplaats waarin je een breed scala aan HR-vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) met een passie voor human resources en een proactieve werkhouding. De ideale kandidaat is nauwkeurig, communicatief sterk en beschikt over een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met administratieve taken en je enige kennis hebt van HR-systemen, hoewel dit niet strikt noodzakelijk is. Het belangrijkste is dat je bereid bent om te leren en jezelf verder te ontwikkelen in het HR-vakgebied.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Algeco bieden we een dynamische en leerzame stageplek waarin je de kans krijgt om je HR-vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in een professionele omgeving. Je werkt in een hecht team waar je begeleiding krijgt van ervaren HR-professionals en betrokken wordt bij uiteenlopende taken en projecten. Hierdoor krijg je een goed inzicht in alle facetten van personeelszaken. Wat wij bieden: Een veelzijdige stage met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling Intensieve begeleiding van ervaren HR-collega’s Een informele, open werksfeer waarin samenwerking centraal staat Mogelijkheden om je netwerk binnen de HR-wereld uit te breiden Een stagevergoeding als waardering voor je inzet Bij ons doe je niet alleen ervaring op, maar bouw je ook aan de basis voor je verdere carrière in HR!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder