Manager / ondernemer horeca

Restaurant de Mauritshoeve Plek voor een bediening leerling. Wie wilt er nou niet in een gek, maar warm team leren?!

De student/werknemer wordt eerst voorgesteld in ons team en krijgt informatie over het bedrijf, daarna wordt hij begeleidt in zijn niveau van het leerjaar. Er is ruimte om te werken aan taken, daarnaast wordt er ook meegewerkt met de 'normale' werkzaamheden. Wanneer de leerling nog een extra dag wilt werken naast zijn school wordt dit uitbetaald naast zijn vergoeding

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste werkhouding. We zien graag dat je wilt leren en hier ook initiatief in neemt. Hoe meer je wilt, hoe meer wij bereid zijn om jou nog meer te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Een warm maar een tikkeltje gek team. Keuken en bediening werkt nauw samen. Naast serieus werken is er ook tijd om te grappen en te grollen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder