Van Miltenburg Voor de Gastheer/Gastvrouw van de Toekomst: Hier Start Jouw Carrière als Horecaondernemer!
Bij ons kun je leren hoe je een horecazaak leidt van open tot sluit. Met alle voorkomende werkzaamheden die daarbij horen. Van het openen van de terrassen tot het aannemen van grote feesten en partijen. Daarnaast leer je een toekomstbeleid te maken voor een horecabedrijf. Hoe blijf je gasten maar ook vooral personeelsleden motiveren. Je leert een leidinggevende rol aan te nemen. Je stuurt medewerkers aan door mee te lopen, signalen op te vangen waarmee feedback gegeven wordt, je leert gesprekken voeren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ik ben op zoek naar een zeer gemotiveerd iemand, die open staat voor het leren van nieuwe vaardigheden. Iemand die breed geïnteresseerd is en die verder wil komen in dit mooie vak. Iemand die net dat stapje verder gaat. Ik ben op zoek naar iemand die zijn/haar creativiteit tot uiting wil brengen in de horeca.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een leerplaats met ontzettend veel verschillende leermogelijkheden. Een leerplaats waar je begint bij het begin, waar fouten maken mag (als er van geleerd wordt) en waar je je thuis kunt voelen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring