Basecamp Fijne leeromgeving bij Basecamp in Utrecht met de beste werktijden en een gezellig team!
Zowel BOL als BBL leerling welkom! Basecamp Utrecht, het gezellige horecahart van Campus Werkspoor, heeft plek voor enthousiaste stagiaires! Wij denken dat dit een unieke kans is voor studenten die graag de handen uit de mouwen steken en praktijkervaring willen opdoen in een dynamische omgeving vol energie. Bij Basecamp draait het om meer dan alleen horeca. We verwelkomen dagelijks bezoekers voor een heerlijke lunch, luxe koffies, of om deel te nemen aan toffe events en bijeenkomsten. Met ons restaurant, zonnige binnentuin en 8 moderne ruimtes voor evenementen tot wel 350 personen, gebeurt er altijd iets bijzonders. En wij zoeken stagiaires die daar onderdeel van willen zijn!
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij Basecamp staat hospitality centraal. Wij streven ernaar om onze gasten een warm welkom en een huiselijk gevoel te bieden – een plek waar mensen zich direct op hun gemak voelen. Daarom zoeken wij een student of medewerker die: -Gastvrij en servicegericht is - Proactief en zelfstandig kan werken - Representatief en communicatief vaardig is- - Oog heeft voor detail en sfeer - Flexibel is en goed kan inspelen op verschillende situaties - Affiniteit heeft met horeca of evenementen is een pré De juiste houding en motivatie vinden wij minstens zo belangrijk als ervaring. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarin je veel kunt leren en ontwikkelen.
Wat biedt het bedrijf?
Wat biedt Basecamp jou als leerbedrijf? Bij Basecamp geloven we in samenwerken en groeien – zowel als team als individueel. Alles is bij ons bespreekbaar. We kijken samen naar jouw leerdoelen en hoe we die kunnen combineren met de dagelijkse praktijk. Je krijgt de kans om actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van Basecamp. Jouw inzet en ideeën zijn bij ons écht van waarde. En natuurlijk hoort daar een passende beloning bij wanneer je goed functioneert. Kortom: een leerzame, dynamische én gezellige plek waar jij het verschil kunt maken!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf