Fort De Gagel Fortbewaker in opleiding gezocht!
Een stagedag bij Fort de Gagel is nooit hetzelfde. We zijn een restaurant én evenementenlocatie, met grote- en kleine zalen binnen en buiten. In de bediening sta je de ene dag achter de bar of op het terras, maar de andere dag ben je misschien wel het aanspreekpunt van een groepje dat aan het vergaderen is met 10 personen. Daarnaast doen we ook veel bruiloften en grotere zakelijke evenementen waar je mee kan draaien. Hierbij kan het zijn dat je een ceremonie van een bruiloft klaar moet zetten, het diner uitserveert of een feestje meedraait, maar met een zakelijk evenement kan het zijn dat je helpt met het verzamelen van een flip-over en zorgen dat de lunch op tijd klaarstaat. Heel divers, maar daar leer je het meeste van ;)
Naar wie zijn wij op zoek?
Om goed mee te kunnen draaien binnen het bedrijf en om het meeste uit je stage te halen, zien we graag dat je goed kan communiceren op drukke momenten, dat je leergierig bent en graag in contact staat met de gast. Gezien de omvang van de werkzaamheden is het fijn als je makkelijk kan schakelen tussen verschillende situaties.
Wat biedt het bedrijf?
Beloftes van Fort de Gagel aan jou: Een stagevergoeding Werken in een prachtige omgeving Team met leuke collega’s Goede begeleiding Fijne rooster app Lockers voor je spullen 2 x per jaar een personeelsfeestje Standaard 20% medewerkerskorting op je bezoek aan Fort de Gagel
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan