Manager / bedrijfsleider fastservice

Big & Vis Catering en Events De eventplanner of horecaondernemer van de toekomst kan bij ons al vroeg de basis leggen!

We zijn een Catering en Events bedrijf wat 2 jaar bestaat. We doen alles nog met zijn tweeën qua bedrijfsvoering en voorbereidingen van de evenementen maar we groeien enorm hard. Als je bij ons stage komt lopen kom je niet op een bepaalde afdeling terecht. Het is een hands-on stage waarbij je veel zelf mag doen, een ondersteunende taak hebt, en wat het allerleukste is je krijgt van alle evenementen de hele breedte mee! Dat wil zeggen je gaat me naar sales gesprekken, leert offertes maken en prijzen calculeren, beeldmateriaal verzamelen, social media, personeelsplanning, inkoop beheer, paklijsten maken en pakken, meedraaien op het event, op- en afbouw, styling, een kijkje in de keuken, aftersales, communicatie en het omgaan met verschillende systemen die het werk stroomlijnen. Je leert dus echt mega veel en je hoeft zeker niet van een afstandje te kijken hoe iemand anders het doet! Je krijgt de kans om fouten te maken (binnen de grenzen) en je mag je eigen event organiseren!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken studenten die niet vies zijn van hard werken en echt mee willen draaien! We zoeken mensen die het vak echt willen leren en hiertoe de kans krijgen. We zijn zelf ook echt groeiende dus we staan ook echt open voor nieuwe inzichten en ideeën en we zoeken dus iemand die denkt in oplossingen. Ondernemers zijn we in hart en nieren, dus een ondernemend type past goed in ons bedrijf! We zoeken iemand die begrijpt dat de wat minder leuke klusjes ook part of the deal zijn. De student moet zorgvuldig om kunnen gaan met alle spullen en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Goede en open communicatie houden wij van en dat zal je ook het verste brengen in het vak!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een hele brede stage. Je leert door te doen en dat kan bij ons! We zijn een klein bedrijf wat heel hard groeit en dus steeds opzoek naar nieuwe ideeën, oplossingen, input dus we willen ook jou uitdagen om hieraan bij te dragen! Je kunt je echt op alle facetten van het vak ontwikkelen en zien waar je specialiteiten en talenten liggen. Een eigen event organiseren hoort daar ook zeker bij!

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K1-W1 Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
  • P3-K1-W10 Sluit het fastservicebedrijf af
  • P3-K1-W2 Begroot financiën
  • P3-K1-W3 Bewaakt budgetten
  • P3-K1-W4 Voert de dagadministratie uit
  • P3-K1-W5 Plant voorraadniveaus
  • P3-K1-W6 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K1-W7 Voert intern formele gesprekken
  • P3-K1-W8 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K1-W9 Rapporteert aan de manager/ondernemer

lees verder