Traiteur vers

Slagerij P. Stut Traiteur vers

Bij ons in het bedrijf help je met het produceren van de verschillende producten, zorg je dat de winkel er netjes uitziet en help en adviseer je de klanten.

Wat biedt het bedrijf?

Slagerij Stut is een gezellig bedrijf (12 medewerkers). We produceren veel vleeswaren, soepen, maaltijden en vlug-klaar producten. We werken met uitsluitend kwaliteit vlees en hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Bij het ontbijt en de lunch kan je alles proeven, want er wordt op het bedrijf ontbeten en geluncht. Want door alles te proeven leer je veel over de producten en kan je klanten beter adviseren. Er zijn bij ons diverse opleidingsmogelijkheden, neem contact op en bespreek je wensen.

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Voert versspecialistische handelingen uit
  • P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
  • Coördineert traiteuropdrachten
  • P3-K2-W1 Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

lees verder