Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Sluiszicht Wil jij een topper worden in de Horeca? En ervaren waarom de Horeca zo leuk is? Kom bij Sluiszicht!

Aan de sluis van Blokzijl, met op de achtergrond de oude havenkolk, vindt u Café-Restaurant Sluiszicht. Zin in een snelle hap of juist uitgebreid dineren? Bij Sluiszicht is het allemaal mogelijk. Lekker eten in een ongedwongen sfeer, dat staat bij ons altijd voorop. Al sinds jaar en dag is Sluiszicht, met haar unieke ligging, een heerlijke plek om uit te rusten na een lange wandeling, fiets of vaartocht door een van de vele natuurgebieden. Blokzijl ligt op korte afstand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. -- Je komt te werken in een super gaaf pand aan de sluis in Blokzijl. Je collega’s zijn jong, inspirerend en enthousiast. We zoeken mensen met ervaring maar ook die zich willen ontwikkelen tot echte horeca toppers!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een hands-on-mentaliteit en probeert altijd maximaal te presteren Je bent communicatief vaardig Je houdt van flexibele werktijden/dagen

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken in een super gaaf pand aan de sluis in Blokzijl. Je collega’s zijn jong, inspirerend en enthousiast.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder