Marketing & Communication Specialist

HighTea.nl Stage Marketing Communication Specialist bij Online Platformen

Ben jij klaar voor een stage in de online wereld waar plaats is voor eigen inbreng en ideeën? Draai mee in een jong team en leer marketinguitingen te creëren voor verschillende online platformen. Met bijna 10 verschillende platformen onder onze vleugels, bieden we een stage vol variatie en uitdaging. Met HighTea.nl zijn we in korte tijd uitgegroeid tot het grootste High Tea platform van Nederland. We hebben grote plannen voor uitbreiding, naast het aansluiten van meer locaties en toevoegen van meer steden hebben we ook HighWine.nl en HighBeer.nl gelanceerd. Daarnaast zijn we afgelopen jaar met Lunch.nl gestart met lunchbezorging en bezorgen we zelfontworpen keramische tegeltjes via Tegeltje.nl. Jouw werkzaamheden – Helpen in het bedenken en uitwerken van marketing en content uitingen; – Bedenken van PR en Joint Promotion activiteiten; – Je maakt restaurant- en stedenpagina’s aan voor de verschillende platformen; – Je helpt in het maken van interessante blogs en social

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw profiel – Relevante opleiding op MBO-denkniveau – Goede sociale en communicatieve eigenschappen; – Je bent accuraat, hands-on en in staat om zelfstandig te werken; – Beschikbaar zijn voor minimaal 3-4 maanden (en minimaal 2 dagen per week)

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden – Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden; – Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; – Goede begeleiding; – Onderdeel worden van een innovatieve startup; – Stagevergoeding van € 350,- (fulltime); - Gezamenlijke lunch en gezellige lunchwandelingen; - Periodiek leuke uitjes! Wij zijn gevestigd op een leuke locatie in Bodegraven (Tolnasingel 3).

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder