Restaurant Montimar Boekel B.V. Manager Horeca Ondernemer
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om bij Montimar stage te komen lopen! Hieronder laten we je zien hoe een dag als leerling eruit ziet bij ons: Je dag start om 14.00 uur samen met de restaurantmanager. Samen zorgen jullie ervoor dat het restaurant netjes is voordat de eerste gasten komen om 17.00 uur. Denk aan lichte schoonmaakwerkzaamheden, laatste tafels indekken, reserveringen doornemen, koffie zetten voor je collega’s in de keuken, kaarsjes aansteken etc. Om 16.15 uur wordt er een maaltijd verzorgd en eet je samen met je collega’s. Om 17.00 uur komen de eerste gasten binnen en sta je achter de bar, in de wijk, serveer je gerechten uit óf ben je drankrunner. Beheers je een bepaalde vaardigheden nog niet? Geen probleem, wij gaan het je leren. Aan het einde van de avond sluit je met enkele collega’s af en is er nog tijd voor een sluitdrankje. Je dag zit erop!
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig Affiniteit met de horeca Punctueel Stressbestendig Leidinggevende capaciteiten Oog voor details
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een prettige werkomgeving, doordat we een informeel en transparant bedrijf zijn. Bij Montimar hebben we ons personeel, en zo dus ook de student, hoog in het vaandel staan. Elke dag wordt er gezellig samen gedineerd met het hele operationele team. Eens per jaar organiseren we een knallend personeelsfeest. Om een leuk kijkje te geven hoe het werken bij Montimar eruit ziet, willen we je van harte uitnodigen op onze Instagram: @deleukstebaanvannederland en Tiktok: @wijzijnmontimar. Hierop is de sfeer van Montimar goed te zien.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat