Restaurant 't Wevershuisje Op zoekt naar passie en vakkundigheid, hier zul je het vinden!
Wij zijn een klein restaurant met 52 zitplaatsen. Het restaurant is 16 Juli overgenomen door Bo & Tommie Oppers. Twee jonge ondernemers van met een groot aantal werkervaring in zowel laag als hoog segment. Beide zijn gedreven om nieuw talent op te leiden, wat natuurlijk de toekomst voor de horeca is. Binnen 't Wevershuisje werken we met een open keuken. In deze keuken staat hygiëne dus hoog in het vaandel. Verder kookt Chef Bo alleen met zelfgemaakte vers en streekproducten. De kaart is opgebouwd uit een lunchkaart, en een dinerkaart met een 3 of 4 gangen menu, A la Carte en een verrassingsmenu. Binnen deze kaarten probeert Bo met seizoensproducten te werken. Ben je op zoek naar een jonge leerbedrijf waar je intensief begeleid kan worden. Solliciteer dan snel via info@restaurantwevershuisje.nl dan hopen we je snel te kunnen verwelkomen binnen ons team. Groetjes Bo & Tommie Oppers
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig, communicatief vaardig, inzet en gemotiveerd.
Wat biedt het bedrijf?
Intensieve en vakkundige begeleiding in een klein bedrijf in het midden segment
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat