Office & Management Support Specialist

VANBOXTEL B.V.

Je staat klanten te woord, maakt planningen en stemt deze intern met collega's af maar ook met de klant. Stel je voor. Bij een van onze klanten, een enorme logistieke organisatie, valt de verbinding in het magazijn weg. Hierdoor ligt de hele operatie stil. Jij onderneemt de juiste acties. Eerst leg je de meldingen vast in het systeem waarin alle werkzaamheden worden geregistreerd. Hierin zie jij in één oogopslag welke klussen openstaan, welke medewerkers waarmee bezig zijn en hoe de planningen in elkaar steken. Vervolgens sla jij aan het plannen en coördineren. Bij Vanboxtel staat de mens centraal. Hier houd jij continu rekening mee. Zo plan je werkzaamheden niet gewoon in bij een medewerker die tijd heeft, maar stel je jezelf de vraag: wie past het beste bij deze klant en wie weet het meeste van dit type storing of de hard- of software? Daarnaast verwerk je mee orders en bestellingen en stel je mee offertes op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gevoel voor mensen en hun talenten Een uitstekend organisatievermogen waarbij je de juiste prioriteiten stelt en continu de voortgang bewaakt Stressbestendigheid: ook in hectische situaties houd jij het hoofd koel en presteer je goed Een groot verantwoordelijkheidsgevoel Enthousiasme, teamspirit en een gezonde dosis humor

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke en uitdagende stage bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je cv. Natuurlijk met een uitgebreid inwerktraject en volop ontwikkelmogelijkheden en kans op een vaste baan. Bij Vanboxtel is de sfeer informeel, persoonlijk en collegiaal. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten en goed met elkaar samenwerken. Verder kenmerken structuur, duidelijkheid en ritme ons bedrijf. Door rust te creëren in een dynamische wereld houden wij stress zoveel mogelijk buiten de deur. Als stagiaire ben je onderdeel van het team en dus ook welkom bij personeelsactiviteiten. Hou je van gezelligheid? Mooi. Want wij organiseren één keer in de maand op donderdag een gezellige borrel voor alle medewerkers. Dan staat er voor iedereen een lekker hapje en drankje klaar!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder