Cafetaria Restaurant het Vierspan Ontdek de Culinaire Kunst in onze Leerplaats voor Koks!
.
Naar wie zijn wij op zoek?
Voedselbereiding: Het vermogen om ingrediënten te snijden, hakken, schillen en bereiden volgens recepten en kooktechnieken. Dit omvat het op de juiste manier hanteren van messen en andere keukenapparatuur. Kooktechnieken: Het beheersen van verschillende kooktechnieken zoals braden, grillen, bakken, stomen, sauteren en frituren. Dit omvat het begrijpen van de juiste temperaturen, timing en het creëren van smaakvolle gerechten. Menukennis: Het begrijpen van verschillende soorten gerechten, ingrediënten en culinaire tradities. Dit stelt de student of werknemer in staat om verschillende gerechten te bereiden en klanten te adviseren over menu-opties. Voedselhygiëne en veiligheid: Het naleven van strikte hygiënenormen om voedselveiligheid te waarborgen. Dit omvat het kennen en volgen van richtlijnen voor voedselopslag, het voorkomen van kruisbesmetting en het veilig hanteren van keukenapparatuur. Tijdsbeheer: Het vermogen om taken effectief te plannen en te organiseren, rekening
Wat biedt het bedrijf?
Jouw Weg naar een Vaste Baan als Kok in Onze Leerplaats!
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan