Manager / ondernemer horeca

ROAST it Assistent Bedrijfsleider

Bij ons krijg jij de gelegenheid om stage te lopen in een jong en dynamisch team. De werkzaamheden zijn erg divers; het komt er op neer dat jij de gast van binnenkomst tot vertrek een geweldige middag/avond bezorgd! Je zal leren hoe je de zaak opent en sluit, hoe je bestellingen doet, de voorraad bijhoudt en hoe we caterings en workshops regelen. We zullen samen kijken naar je interesses en waar je graag meer over zou willen leren. Op die manier kun jij jezelf optimaal ontwikkelen. Enthousiast? Dan horen we graag van jou! Groeten, team Roast-it

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gemotiveerde, enthousiaste en gezellige collega: dat is waar we naar op zoek zijn. Je hebt oog voor kwaliteit en service. Daarnaast moet je goed om kunnen gaan met de stress en diversiteit die de horeca met zich meebrengt. In de zaak ben je vrolijk, gastvrij en doe je er alles aan om de gasten een geweldige tijd te bezorgen. Dit doe je door hen te adviseren bij hun keuzes, door een excellente service te bieden en door net die extra stap te zetten.

Wat biedt het bedrijf?

Midden in Borne, aan het Dorsetplein ligt Roast-it, met ons prachtige terras en een heerlijk ongedwongen gevoel. Hier kan je de hele dag terecht: van een lunch op het terras tot een borrel of een geweldige biefstuk met een hele dikke fles wijn in het restaurant. Roast-it biedt het allemaal! Wij bieden jou een uitdagende en variƫrende functie in een ongedwongen sfeer met een vriendenteam. Bij Roast-it vinden wij teamspirit en collegialiteit erg belangrijk. We houden dan ook elk jaar personeelsuitjes en gezellige na-borrels. Verder zul je komen te werken in het, door Tripadvisor uitgeroepen, beste restaurant van de Borne.'

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder