Patissier

Chocolaterie Rembrandt Wij zoeken een creatieve chocolatier/ patissier!

Wil jij in een kleinschalig bedrijf werken die ambachtelijk zijn chocolade maakt? Dan is dit de stageplek voor jou. Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn krijg je als student alles mee van het begin tot aan het eind. Voor onze winkel maken wij veel gepersonaliseerde chocolade en spelen we in op thema's zoals bijvoorbeeld Pasen, Sinterklaas en Kerst. Daarbij maken wij ook chocolade voor een aantal andere winkels. Benieuwd naar waar wij op dit moment mee bezig zijn? Neem dan een kijkje op onze Instagram of Facebook. Kortom, kun jij geen genoeg krijgen van chocolade? Solliciteer dan snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een leerling die over de volgende competenties beschikt: - Leergierig - Punctueel - Creatief - Sociaal - Oog voor detail

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een creatieve uitdagende leerplek waar ruimte is om veel verschillende technieken te leren op het gebied van chocolade.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder