Manager / ondernemer horeca

Rembrandt Enthousiaste horecartijger

Wij hebben 2 seizoenen! winterseizoen: Het winterseizoen zijn we 5 dagen geopend en in januari en februari zijn we 4 dagen geopend. Van donderdag t/m zondag is bij ons de keuken geopend voor lunch en diner. Tevens is onze ijssalon ook gewoon nog geopend. We zijn in de maand december ook nog extra druk bezig met het ijs voor de feestdagen denk hieraan bv ijstaarten maken, 0,5 liter bakken ijs vullen. Je komt te werken in de bediening. in ons restaurant gedeelte komen mensen voor een kopje koffie met gebak, lunchen of dineren. zomerseizoen; Hier zijn we 7 dagen per week geopend. De keuken blijft open van donderdag t/m zondag. Nu komt alleen het ijssalon gedeelte meer aan bod en tevens is het terras ook weer tot onze beschikking.

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden het fijn als je sociaal bent, je dingen ziet die er moeten gebeuren, meedenken in de menukaart of andere dingen zijn altijd leuk en fijn lekker samen te sparren. Je bent leergierig!

Wat biedt het bedrijf?

wij als leerbedrijf bieden jou een veelzijdig stage. Ons bedrijf heeft meerdere aspecten die dagelijks aanbod komen. Je leert veel van alle diverse werkzaamheden. Je wordt niet ingedeeld op maar 1 onderdeel. uiteindelijk is de intentie dat je alles kan!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder