Zelfstandig werkend kok

De Koetsier Leerling zelfstandig werkend kok & zelfstandig werkend gastheer/vrouw gezocht!

Ontzettend trots zijn wij op onze notering in de Lekker500 en Michelin Gids 2021 van het afgelopen jaar. We blijven daardoor gemotiveerd gaan door met het verwennen van onze gasten op een mooi culinair niveau! Om dit niveau hoog te kunnen houden en om te kunnen blijven groeien hebben wij daarom plek voor een leerling in de keuken en bediening per 1 september 2021! We zoeken een gemotiveerde leergierige leerling met een brede interesse in ons mooie vak. Is mayonaise voor jou een product dat je zelf maakt in plaats van een potje open te draaien en vind je het leuk om vis te fileren, met vergeten groentes te werken en zelf bonbons te maken? Dan zijn wij wellicht het passende leerbedrijf voor jou als kok. Ben jij geïnteresseerd in wijn en heb je al wat basiskennis, vind je het leuk om mooie gerechten aan tafel toe te lichten, en ben jij verzot op het zetten van een perfecte kop koffie? Dan zijn wij wellicht het passende leerbedrijf voor jou als gastheer/vrouw!

Naar wie zijn wij op zoek?

voor zowel de keuken als bediening zijn we op zoek naar een enthousiaste leergierige leerling, die met ons wille groeien naar een hoger culinair niveau. het beste uit jezelf en je team halen is belangrijk! We zijn een jong en gemotiveerd bedrijf en verwachten dat dus ook van jou! In de keuken maken we alles " from scratch" en in de bediening zetten we net een stapje extra en serveren we die apartere wijn!

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een super jong en erg gemotiveerd team, met een goede onderlinge werksfeer! elke zondag en maandag heb je lekker vrij, een heus horeca-weekend dus! verder proberen wij onszelf altijd te ontwikkelen door werkbezoeken of het ontmoeten van leveranciers waarbij we natuurlijk ons hele team betrekken! Langzaam vinden we onze weg naar de bekende gidsen in Nederland, we zijn enorm aan het groeien met ons bedrijf en een vaste aanstelling na je leerperiode is dus zeker een mogelijkheid!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder