Zelfstandig werkend kok

PLEIN2 Auberge van Boxtel / VOF Roxy's Hey wordt jij onze nieuwe collega ? 4 daagse werkweek, geen lunch en elke zondag, maandag en dinsdag vrij

PLEIN2 beschikt over een zeer moderne en ruime keuken waarin onze medewerkers met dagverse producten zorgdragen voor een ambachtelijke keuken met veel creativiteit en aandacht. Het restaurant kenmerkt zich door een ruime en frisse uitstraling met een moderne en wereldse ambiance. Wij nodigen stagiaires, leerlingen en belangstellende graag uit om kennis te maken met ons bedrijf. Of je nu een heel jaar wilt komen werken, een aantal dagen per week of een blokstage ? neem contact met ons op en dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij beschikken over 2 leermeesters. Neem alvast een kijkje op onze website: www.plein2.eu en bel of mail ons: info@plein2.eu tot ziens. (kom je van ver ? wij hebben de beschikking over eventuele overnachtingsmogelijkheen)

Naar wie zijn wij op zoek?

een vlotte babbel, oog voor details of creativiteit.

Wat biedt het bedrijf?

Ben je klaar met werken op de zondag, dat komt goed uit want dan zijn wij gesloten, ook op de maandag en dinsdag. Een gezellig en ambitieus team van vaste medewerkers en parttime medewerkers. Geen lunch dus in de middag beginnen (mice en place). Om 16:00 uur wordt er gezamenlijk gegeten, hier staat 1 uur voor) om 17:00 uur beginnen we met het diner. Het is bij Plein2 redelijk op tijd afgelopen. (geen nacht werk). Na het werk wordt er nog gezamenlijk een drankje gedronken en wat er eventueel gezegd moet worden word dan gedaan. We gaan allen met een goed gevoel naar huis en beginnen elke nieuwe dag met een schone lei.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder