Lseven B.V. Zelfstandig werkend kok bij de mooiste Beachclub van Nederland, Lseven, in Boxtel
Gasten verwennen ,verrassen, maar vooral een top service bieden dat is wat we bij Lseven het liefste doen. Wie bij Lseven komt eten en drinken of een geweldig event komt bezoeken, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Je besteedt, samen met je collega’s in de keuken, veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten en laat graag in de details jouw liefde voor het vak zien. Je bent scherp op het waarborgen van de productkwaliteit en weet de voorschriften wat betreft voedselveiligheid uitstekend na te leven. Hoewel je een echte teamplayer bent, kun je ook prima zelfstandig aan de slag. Als stagiaire of BBLer maak je met veel enthousiasme en plezier de deel uit van ons top team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Oog voor detail Representatief Weekend beschikbaarheid Enthousiasme Etiquette Passie voor koken Creativiteit Sta je stevig in je schoenen en houd je je hoofd koel. Zelfs op de meest hectische en drukke momenten.
Wat biedt het bedrijf?
Je werkt in een jong en enthousiast team. Je ontvangt een mooie (stage)vergoeding of loon en er zijn veel doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden voor een baan voor de lange termijn. Je werkt in een groene, creatieve buitenomgeving. We hebben meerdere uiteenlopende evenementen. Uiteraard is de kans om cursussen of opleidingen te volgen. Lange werkrelaties zijn bij ons geen uitzonderingen. Wil jij na je stage blijven werken? In ons team hebben wij altijd (doorgroei) mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers