Manager / ondernemer horeca

Bleue Bar Bistro

De student of werknemer gaat bij ons volledig meedraaien in de bediening. Doordat we een kleine zaak zijn, is er de mogelijkheid om veel competenties te ontwikkelen. Er kan zelfstandig gewerkt worden en er is mogelijkheid tot het ontwikkelen op niveau van communiceren, gastheerschap, productkennis en wijnkennis.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk om bij een student of werknemer terug te zien dat deze met plezier naar het werk komt, passie voor het vak heeft en zichzelf kan zijn. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en hebben we een jaar de tijd om daar samen aan te werken. Belangrijk is een open houding, oog voor detail, vriendelijk en oprecht.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf bieden wij een veilige ruimte wanneer je jezelf kan ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk niveau. Doorgroeimogelijkheden zijn er zeker, er is ruimte om een jaar langer te blijven, met eventueel uitzicht op een vaste aanstelling. Wij werken met een team dat open is, op een fijne manier met elkaar omgaat en elkaar de tijd geeft om ieders kwaliteiten te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder