Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Groepsuitjes Breda B.V. We zoeken dromers, doeners & durfals!

Bootje Varen Breda, Groepsuitjes Breda en BAAI Breda zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes op en rondom het water in Breda. Jaarlijks verzorgen we 1500 uitjes voor ruim 30.000 gasten per jaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gemotiveerde MBO-student met affiniteit voor horeca en leisure • Gastvrij, energiek en sociaal, met een hands-on mentaliteit • Goede communicatieve vaardigheden en een oplossingsgerichte houding • Flexibel, proactief en snel in actie • Bereid om initiatief te nemen en bij te dragen aan een geslaagde dag

Wat biedt het bedrijf?

Als MBO stagiair bij Bootje Varen Breda ben je voornamelijk bezig op de vloer. Je ondersteunt het personeel met het voorbereiden en onderhouden van onze sloepen, zoals het voorleggen, aftanken, en schoonmaken. Jij verwelkomt de gasten die de sloepen huren en geeft hen uitleg over de route en de sloep zelf. Daarnaast draag je zorg voor het voorbereidend werk bij de overige boten, zoals het opmaken van de boten, schoonmaken, en zorgen voor een goede ontvangst van de groep. Kortom, een veelzijdige stage waar je niet alleen veel leert over de dagelijkse operatie, maar ook echt een belangrijke schakel bent in het verzorgen van een topervaring voor onze gasten!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder