Retailmanager

Hanos-ISPC Breda Stage internationale Horeca groothandel

Als stagiair in onze groothandel krijg je de kans om betrokken te zijn bij diverse aspecten van onze organisatie. Je bent niet alleen het eerste aanspreekpunt voor klanten, waarbij je advies geeft en verkoopprocessen beheert, maar je speelt ook een belangrijke rol in het ondersteunen van het team. Tijdens je stage begeleid je belangrijke ondersteunende processen, zoals het managen van de goederenstroom en het verzorgen van aantrekkelijke artikelpresentaties. Daarnaast blijf je het team op de hoogte houden van de laatste trends, bedrijfsvoering en visie, en werk je aan het initiƫren en begeleiden van verbeterprocessen binnen onze afdeling. Je draagt bij aan het profileren van onze organisatie in de lokale markt, wat jou de kans biedt om een impact te hebben op onze marktpositie. Kortom, jouw stage bij ons biedt een dynamische en veelzijdige leerervaring in de wereld van groothandel en retail!

Naar wie zijn wij op zoek?

Klantgerichtheid: Focus op klanttevredenheid. Communicatieve vaardigheden: Duidelijk spreken en schrijven. Teamspeler: Goed kunnen samenwerken met collega's. Verkoopvaardigheden: Basisbegrip van verkoopprocessen. Organisatorisch vermogen: Beheer van voorraden en winkelomgeving. Flexibiliteit: Aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden. Initiatief: Proactieve houding en verantwoordelijkheid nemen. Interpersoonlijke vaardigheden: Effectieve communicatie en relatieopbouw.

Wat ga je leren?

  • Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop
  • B1-K1-W1 Ontvangt klanten en verleent service
  • B1-K1-W2 Voert (advies)gesprekken
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af
  • B1-K1-W4 Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden
  • Begeleidt retailondersteunende processen
  • B1-K2-W1 Begeleidt de goederenstroom
  • B1-K2-W2 Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W3 Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie
  • B1-K2-W4 Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K2-W5 Profileert de organisatie in de lokale markt
  • Voert taken omtrent personeelsmanagement uit
  • B1-K3-W1 Maakt werkplanningen
  • B1-K3-W2 Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers
  • B1-K3-W3 Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers
  • B1-K3-W4 Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid
  • Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K4-W1 Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K4-W2 Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen
  • B1-K4-W3 Onderzoekt nieuwe kansen

lees verder