Meewerkend horeca ondernemer

Jack & Jacky's Gezond en duurzaam aan de slag in een nieuw healthy foodconcept in Breda!

Bij Jack & Jacky's staat gezond eten en drinken centraal. Het is een fast casual healthy foodconcept waarbij alles wordt bereidt vanuit n bar. Denk hierbij aan sandwiches, salades, smoothiebowls, juices en koffies. Alles wordt vers en op bestelling klaargemaakt voor de gast. Wat ga je doen? Je werkt mee in ons jonge en gezellige team. Je neemt bestellingen op achter de bar of aan tafel. Maakt bestellingen klaar zoals verse juices, deze worden gemaakt door middel van een sapcentrifuge. Maar ook het eten en koffies van onze eigen gebrande koffiebonen. Wanneer je dit goed beheerst gaan we samen kijken naar de inkoop- en verkoopprocessen. We zijn een jong bedrijf met veel ambities. Samen met jou willen we kijken in welke bedrijfsprocessen we nog kunnen groeien en verbeteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Horecaervaring is een pr. Daarnaast moet je beschikken over sociale vaardigheden, je bent representatief, hebt ook voor detail en bent een aanpakker.

Wat biedt het bedrijf?

Jack & Jacky's is een ambitieus bedrijf wat zich verder wilt ontwikkelen in meerdere steden. Hiervoor komen er in de toekomst nog veel kansen en leuke vacatures bij. Als je het naar je zin het binnen ons bedrijf ben je uiteraard van harte welkom om bij ons te blijven als werknemer en zijn er in de toekomst nog veel doorgroeimogelijkheden beschikbaar.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder