Kok

Restaurant de Boschwachter in 't Mastbos

Jij staat dicht op het vuur! Als medewerker keuken heb je een leuke, afwisselende baan waarin bijna alle facetten van de keuken aan bod komen. Gerechten (voor)bereiden, opmaken, meegeven, afwassen en schoonmaken. Jij zorgt ervoor dat alles voor handen is in de keuken. Je bereidt mise en place voor, zorgt dat producten gesneden en geportioneerd zijn en dat de nodige voorraad is aangevuld. Je helpt leveringen opbergen, helpt mee in de schoonmaak en afwas van de keuken en van het keukengerei. Jij bent een onmisbare spil in het keukenteam. Ambitie om te werken in de horeca? Bij ons kan je een hoop leren én groeien!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder