Manager / ondernemer horeca

Roots Culinair Unieke duurzame stage

Bij ROOTS duurzaam culinair zijn wij ontzettend veelzijdig bezig, van koken in de keuken tot het in goede banen leiden van events. Wanneer je hier stage komt lopen kunnen de volgende taken jouw verantwoordelijkheid worden: - Meedenken met de voorbereiding van events - Meehelpen met koken en zorgen dat alles op tijd af is - Contact met gasten tijdens events - Hospitality - Zorgen dat alles optimaal is tijdens events voor een perfect beleving voor de gasten - Verantwoordelijkheid nemen tijdens events - Je leert hoe een event van begin tot eind georganiseerd wordt - Marketing - En uiteraard nog veel meer Kortom hier werken is ontzettend leuk, omdat je super veel ervaring op doet op zoveel vlakken. Je komt in een jong team terecht die hard aan het groeien zijn. We zijn een hecht team en steken veel moeite om een gezellige sfeer op de werkvloer te houden. Wil je meer over ons weten bezoek dan vooral onze website: https://rootsculinair IG: roots_culinair

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij willen dat de student de volgende vaardigheden beschikt: - Gemotiveerd - Gedetailleerd - Creatief - Goed werk tempo - Sociaal - Kan Zelfstandig werken

Wat biedt het bedrijf?

Hier werken is ontzettend leuk, omdat je super veel ervaring op doet op zoveel vlakken. Doordat we een jong en groeiend bedrijf zijn krijg je niet een specifieke taak zoals bij grote bedrijven, maar bij ons kan je met alles meehelpen. Voor in de toekomst is het altijd goed om ervaring te hebben in alle facetten, zodat je beter weet hoe alles werkt of wanneer je een leidinggevende rol krijgt. Je komt in een jong team terecht die hard aan het groeien zijn. We zijn een hecht team van op dit moment 3 vaste medewerkers en 2 stagiaires. We steken veel moeite in een gezellige sfeer zowel op de werkvloer, maar ook buiten werktijd. De manager voert wekelijks een gesprek met de stagiaires om te kijken hoe ze zich voelen en hoe zij het vinden op het werk, ook doen we maandelijks een team uitje. We geven je inzicht in duurzaamheid en laten je hier ook over meedenken om de cateringwereld te verbeteren. Veel bedrijven moeten verduurzamen en bij ons kan je super veel leren over verbeteringen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder