Manager / ondernemer horeca

Wolfslaar Restaurant Leerling Banqueting, Businesscatering, Hotel- & eventmanagement of HOM

Onze villa & restaurant bevinden zich in een voormalig, sfeervol landhuis en koetshuis. In het restaurant staan chef-kok, Maarten Camps, en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Daarbij streven zij naar perfectie in combinatie met een zeer prettige werksfeer. Het team bestaat uit veel jonge mensen, allemaal even gedreven en gepassioneerd. Wij zorgen ervoor dat onze gasten een onvergetelijke middag of avond beleven in ons restaurant en in de Villa. Hier vinden de mooiste en meest sfeervolle evenementen, bruiloften en bijeenkomsten plaats. We hebben een ruim aanbod van prachtige ruimtes en mogelijkheden om onze gasten helemaal in de watten te leggen. We willen je graag begeleiden bij het uitvoeren van de volgende taken & werkzaamheden: - het voorbereiden van de zalen (inclusief eventuele audiovisuele apparatuur); - het maken en serveren van dranken; - het opruimen en afbouwen van ruimtes; - het ontvangen en begeleiden van gasten; - andere werkzaamheden rondom banqueting

Naar wie zijn wij op zoek?

We vragen van jou: - een vlotte babbel & gastvrije houding; - een positieve & flexibele instelling; - goede communicatieve vaardigheden; - oog voor hygiëne & details.

Wat biedt het bedrijf?

Wij vinden het erg belangrijk dat studenten de kans krijgen om zich te ontwikkelen en ervaringen op te doen op een prachtig landgoed met bovendien een restaurant met een Michelin-ster. Dagelijks hebben wij voldoende ruimte om studenten en/of leerlingen te kunnen begeleiden. Dit doen we dan ook al, met veel plezier, méér dan 10 jaar. Onze leermeesters, zowel in de keuken, het restaurant als in de banqueting, hebben al heel wat jaren ervaring als leermeester, uitstekende productkennis en weten goed hoe ze leerlingen moeten begeleiden. We hebben veel jonge mensen in ons team en eten dagelijks samen. We zullen er uiteraard voor zorgen dat de werkzaamheden die jij gaat uitvoeren aansluiten op de opleiding die je volgt. Sluit de periode die bij de vacature staat niet helemaal aan op de periode waarin jij gaat stage lopen of leer-werken? Dat is geen probleem! We kunnen altijd kijken of we hier samen uit kunnen komen. Dus we ontvangen dan alsnog graag jouw gegevens.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder