Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Summio Parc Aquadelta Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw op een Vakantiepark (BOL)

Jij bent een horecatijger of wilt dat graag worden! Van gasten verwelkomen tot het uitserveren van eten en drinken; jouw passie ligt in de horeca. Wij hebben op Summio Parc Aquadelta vele horecamogelijkheden om het beste uit jouw stage te halen! Woon je niet in de buurt? Dan kun je gebruikmaken van een intern verblijf in een stagehuis! Jij gaat meedraaien in de bediening waar je alles gaat leren over gastvrijheid en de horeca. Als Hospitality professional in opleiding verzorg je de volgende werkzaamheden: Drankjes maken achter de bar; Opnemen van bestellingen; Gasten informeren en adviseren over de kaart; Uitserveren van eten en drinken; Afrekenen van gasten; Oplossen van eventuele klachten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je doet een opleiding in de richting van Horeca Gastheer/Gastvrouw niveau 2 of 3; Je bent enthousiast & gemotiveerd, jij bent echt van toegevoegde waarde voor het team; Je bent op zoek naar een stageperiode in overleg.

Wat biedt het bedrijf?

Summio Parcs bied jou een afwisselende en gastvrije baan op een geweldige locatie! En verder: - €500 stagevergoeding netto per maand op je bankrekening; - Personeelskorting om te verblijven op onze resorts; - Gratis een warme maaltijd als je ’s avonds werkt; - Een gezellige en collegiale werksfeer!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder