Bij Petit Kitchen & Bar Word zelfstandig werkend Gastheer/Gastvrouw bij Petit Kitchen & Bar en Groei in de Horeca!
Bij Petit Kitchen & Bar ontwikkel je vaardigheden in: - Gastvrijheid en Service: Creëer een gastvrije sfeer en verleen uitstekende service. - Communicatie: Effectief communiceren met gasten en teamleden. - Teamwork: Samenwerken met collega's in verschillende rollen. - Probleemoplossing: Snel en adequaat reageren op problemen. - Organisatie: Efficiënt beheren van reserveringen en bestellingen. Kom leren en groeien in een dynamische omgeving. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team en je carrière in de horeca te starten!
Naar wie zijn wij op zoek?
Om als student deel uit te maken van het team bij Petit Kitchen & Bar, zijn er bepaalde vaardigheden en eigenschappen die we belangrijk vinden. Deze kwaliteiten helpen je om succesvol te zijn in je rol als zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw en dragen bij aan een uitstekende ervaring voor onze gasten. Vriendelijkheid, servicegerichtheid, effectieve communicatie, luistervaardigheden, samenwerken, flexibiliteit, oplossingsgericht, initiatief, multi tasken, nauwkeurigheid, presteren onder druk, veerkrachtig, betrouwbaar, representatief. Enige ervaring in de horeca is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bereidheid om te leren en jezelf continu te verbeteren. Met deze vaardigheden en eigenschappen ben je goed voorbereid om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team bij Petit Kitchen & Bar. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in je rol als gastheer/gastvrouw!
Wat biedt het bedrijf?
Bij Petit Kitchen & Bar geloven we sterk in het opleiden en inspireren van de volgende generatie culinaire talenten. Als trotse partner van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) bieden wij leerplekken waar studenten de kans krijgen om hun vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving. Onze ervaren chefs en gastvrije medewerkers begeleiden stagiaires met enthousiasme, zodat zij zich kunnen ontplooien tot de top in hun vakgebied.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat