Kasteel Engelenburg Op zoek naar een leerzame en magisch leuke stage om jouw horeca vaardigheden te ontwikkelen? Klik hier!
Droom jij ervan om een horecaprofessional te worden en gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Als stagiair bij Kasteel Engelenburg stap je in een wereld vol dynamiek en gastvrijheid. Je leert de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt. Sta jij te popelen om je vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd deel uit te maken van een hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Beleef een stage vol uitdaging en groei met ons mee. Afhankelijk van jouw kennis, kunde, leergierigheid en inzet passen wij de leerdoelen aan. Een hands on mentaliteit in combinatie met gastvrijheid zorgt voor een sprankelende leerplaats met de mogelijkheden alles te leren. Denk aan: à la carte restaurant, Banqueting, wijn, wijn & spijs, etc.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiasme, leergierigheid, vakkennis, wijnkennis, organisatie talent en gastvrijheid
Wat biedt het bedrijf?
- Een stagevergoeding die je portemonnee én glimlach doet groeien. - Een leuk welkomstcadeau en na het positief afronden van je proeftijd mag je gratis High-Quality overnachten bij één van onze locaties. Nog meer attenties krijg je sowieso met je verjaardag, Sinterklaas en Kerst. - Toegang tot onze Quirky medewerkers-app, My Q, met daarin alle belangrijke zaken die je nodig hebt om te werken, leren en ontwikkelen binnen Hotel Haarhuis. - We are Q voordelen: korting bij Hotel Haarhuis maar ook bij alle overige locaties binnen Q Hospitality Group en kortingen bij grote merken zoals Adidas & Bol.com. - My Q Shop: je spaart eenvoudig voor de leukste cadeaus en gadgets waarbij je veel keuzevrijheid hebt! Hiervoor krijg je op vaste momenten in het jaar punten toegekend. Bijvoorbeeld op je verjaardag en met kerst! - Volop kansen. Heb jij de Q-factor? Misschien begin jij dan in de toekomst wel een carrière bij Q Hospitality Group.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken