Manager / ondernemer horeca

Stayokay Bunnik Verbeter je managementskills in ons gezellige hostel in het groen net buiten Utrecht!

Je draait volop mee met in het hostel en leert hier zelfstandig je taken uit te voeren. Gedurende je stageperiode breidt je takenpakket zich uit naarmate je meer kennis van het bedrijf hebt. Je draait mee op alle afdelingen van het bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van alle afdelingen en hoe ons hostel in elkaar zit. Wij helpen je nieuwe dingen te leren, maar geven je graag de verantwoordelijkheid zodat je veel nieuwe vaardigheden onder de knie krijgt. Naast operationeel meedraaien ga je de f&b manager, f&b supervisors en kok ondersteunen in hun organisatorische werkzaamheden. Van bestellingen tot HACCP, van roosters tot nieuwe menukaart ontwikkelen, en nog veel meer. Je krijgt inzicht in de organisatie van (grote) diners, het runnen van een café en organiseren van feesten en bijeenkomsten.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Behulpzaam en sociaal: je bent gastgericht en je vindt het leuk om de gast te informeren of te helpen - Pro-actief: je zit niet snel stil en bent graag actief bezig om je collega's en het hostel te helpen - Zelfstandig: je bent een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig je taken uitvoeren

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een stageplek aan waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je jezelf op veel verschillende vlakken kan ontwikkelen. We begeleiden je bij het onder de knie krijgen van onze procedures en systemen en met de vaardigheden waar je zelf aan wilt werken. Daarnaast krijg je inzicht in de leukste en grootste hostelketen van Nederland. Naast een stagevergoeding krijg je ook een Stayokay card waarmee je tegen een lage vergoeding bij Stayokay hostels in Nederland kan overnachten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder