Allround mediamaker

Edel-Collecties Bunschoten

De student gaat bij ons ervaring opdoen als mediavormgever en wordt (mede) verantwoordelijk voor voor de verschillende online- en offline ontwerpen. Je gaat aan de slag met het voorbereiden, ontwerpen en realiseren van de online- en offline media-uitingen zoals nieuwsbrieven, advertenties en de foto's voor o.a. social media. Daarnaast zien wij graag jouw creativiteit terug in het ontwerp van de producten van Edel Collecties, hier mag je namelijk ook een bijdrage aan leveren. Je komt te werken in een gedreven team van circa 40 mensen in een mooi familiebedrijf. Samenwerken en creativiteit gaan hier hand in hand en dit brengt het beste in elkaar naar boven. Geen enkele afdeling staat op zichzelf en successen worden dan ook samen gevierd!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een portfolio dat is opgebouwd uit zelfstandig vormgegeven offline- en online communicatie-assets. Wanneer je ook goed bent in het maken van animaties heb je bij ons een streepje voor. Je bent vanuit jouw intrinsieke motivatie continu op zoek naar trends en innovaties en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je bent gewend om in een multidisciplinair team te werken en je gaat een goed gesprek met jouw opdrachtgever en jouw collega's niet uit de weg. Je bent iemand die zich bewust is van het belang van planning en afspraken. Je hebt een commerciƫle, resultaatgerichte instelling. Je bent gewend aan de hectiek van een bureauomgeving (en vindt dat ook leuk). Je voelt je comfortabel in rechtstreeks contact met de opdrachtgever en kan gemaakte keuzes in de opmaak toelichten. Je hecht waarde aan kwaliteit en originaliteit. Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlines. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf is gevestigd in Bunschoten, centraal gelegen in het midden van ons land in de nabije omgeving van Amersfoort en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Je bent werkzaam in een moderne werkomgeving en werkt met de nieuwste state-of-the-art apparatuur. Je komt te werken in een gemotiveerd en hecht team dat graag de kennis met jou deelt. En wanneer je dat wilt heb je de mogelijkheid om in je vrije tijd met korting te sporten. Naast dit alles is er binnen de organisatie uiteraard aandacht voor jouw ontwikkeling en scholing.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder