Leidinggevende bediening

Camping Parc La Clusure Horeca-stage op de leukste camping van België! Kom jij het team van Parc La Clusure versterken?

Tijdens je stage op camping Parc La Clusure heb je elke dag de kans om jezelf uit te dagen en te overtreffen. Parc La Clusure verwelkomt doorgaans +- 1.600 gasten in het hoogseizoen waarvan veel van onze gasten een hapje komen eten in ons hoog aangeschreven restaurant. Naast het restaurant beschikt Parc La Clusure over een gezellige bar met barterras, voor ons personeel is het elke dag de hoogste prioriteit om een zo goed en laagdrempelig gevoel te creëren voor onze gasten in ons horecagebouw. Wil jij stagelopen in het hartje van de Ardennen onder de begeleiding van een jong, dynamisch en professioneel team? Dan is dit jouw kans! Parc La Clusure is op zoek naar stagiaires voor in onze bar, restaurant en keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent sociaal en vriendelijk voor onze gasten. Naast de omgang met onze gasten is het belangrijk dat je een teamplayer bent, hou jij ervan om in een team samen te werken en onze gasten een onvergetelijke vakantie te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

Parc La Clusure is een familiecamping, dit komt niet alleen doordat onze gasten vaak in familieverband onze camping bezoeken maar ook door ons team. Het horecateam van Parc La Clusure is bekend door haar grote teamgevoel, zo drinken we na werktijd altijd een sluitdrankje waarin we de dag doornemen zodat we betrokken en professioneel in contact blijven met elkaar.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder