Camping Parc La Clusure Horeca stage op camping Parc La Clusure. Kom stage lopen op de leukste camping van België!
Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de gasten op een vrolijke en correcte manier bediend worden. Mede dankzij jouw enthousiasme zijn én blijven gasten tevreden. Het restaurant heeft een uitstekende lunch- en dinerkaart en is in het hoogseizoen zes dagen per week geopend. Het Grand-café is in het hoogseizoen zeven dagen per week geopend. ’s Avonds is er altijd wel iets te doen in en rond Le Val Joli, zoals bijvoorbeeld livemuziek, bingo, en thema-avonden. Je vindt het niet erg om je tijdens een thema-avond te verkleden en er samen met je collega’s een feestje van te maken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent gastvriendelijk, vrolijk en hebt passie voor de horeca. Een vol terras schrikt je niet af, maar vind je juist een uitdaging.
Wat biedt het bedrijf?
- Gratis intern verblijf op de camping - Stagevergoeding van € 100,- netto per week - 7 dagen per week gratis avondmaaltijd - Goede, persoonlijke en professionele begeleiding - Deel uitmaken van een groot horecateam van +- 25 enthousiaste collega’s - 5-daagse werkweek in het laagseizoen, 6-daagse werkweek in het hoogseizoen - Bedrijfskleding: Overhemd en schort - Meehelpen tijdens de gaafste baravonden - Goede werksfeer in een dynamisch bedrijf - Reiskosten voor eenmalig retour - 15% korting in de winkel en de horeca - De leukste personeelsfeestjes
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid