Manager / ondernemer horeca

Camping Parc La Clusure Horeca stage op camping Parc La Clusure. Kom stage lopen op de leukste camping van België!

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de gasten op een vrolijke en correcte manier bediend worden. Mede dankzij jouw enthousiasme zijn én blijven gasten tevreden. Het restaurant heeft een uitstekende lunch- en dinerkaart en is in het hoogseizoen zes dagen per week geopend. Het Grand-café is in het hoogseizoen zeven dagen per week geopend. ’s Avonds is er altijd wel iets te doen in en rond Le Val Joli, zoals bijvoorbeeld livemuziek, bingo, en thema-avonden. Je vindt het niet erg om je tijdens een thema-avond te verkleden en er samen met je collega’s een feestje van te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvriendelijk, vrolijk en hebt passie voor de horeca. Een vol terras schrikt je niet af, maar vind je juist een uitdaging.

Wat biedt het bedrijf?

- Gratis intern verblijf op de camping - Stagevergoeding van € 100,- netto per week - 7 dagen per week gratis avondmaaltijd - Goede, persoonlijke en professionele begeleiding - Deel uitmaken van een groot horecateam van +- 25 enthousiaste collega’s - 5-daagse werkweek in het laagseizoen, 6-daagse werkweek in het hoogseizoen - Bedrijfskleding: Overhemd en schort - Meehelpen tijdens de gaafste baravonden - Goede werksfeer in een dynamisch bedrijf - Reiskosten voor eenmalig retour - 15% korting in de winkel en de horeca - De leukste personeelsfeestjes

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder