Kok

Restaurant Lagrange Op zoek naar een leuke flexibele werkplek in een jong groeiend bedrijf?

We hebben een klein team, dus je mag gelijk meedraaien met a la carte en de daarbij behorende mice en place. Onze openingstijden zijn van woensdag t/m zondag vanaf 16:00 uur. Keuken start meestal om 14:00 uur en zijn klaar tussen 21:00 en 22:00 uur. Vaak hebben we ook partijtjes op maandag en dinsdag, dus weekenden vrij is geen probleem ook omdat we voor de weekenden parttimers hebben. Je kunt bij ons het vak leren vanaf de basis, onze chefkok Falco heeft ruime ervaring en brede opleiding. Veel technieken, ook moleculair koken! Bel gerust om kennis te maken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit en oog voor detail

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste baan is zeker aanwezig! We zijn een jong groeiend bedrijf, op zoek naar iemand met ambitie die mee wil groeien in ons bedrijf!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder